تبلیغات
شیر مرغ تا جوووون آدمی زاد - نکات ریز خانه داری
آرشیو مطالب
آمار
» کل بازدید :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» تعداد نویسندگان :
» تعداد کل پست ها :
درباره وبلاگ
پیوندهای روزانه
آمار و امكانات
طراح قالب




Powered By
RozBlog.COM

تبلیغات
تبلیغات
نکات ریز خانه داری

برای خواندن مطلب به ادامه مطلب مراجعه کنید

برای تمیز كردن گل های خشك و مصنوعی، می توانید از سشوار با درجه كم استفاده كنید.
- برای ضدعفونی كردن سینك (ظرفشویی) آشپزخانه، از محل های شیمیایی استفاده نكنید، به جای آنها از محلول نمك استفاده كنید.
- برای مراقبت از وسایل و لوازم و البسه چرمی، كافی است آنها را با آب گرم و صابون بشویید و سپس آبكشی كنید و اجازه دهید چرم ، خشك شود تا روغن طبیعی خود را باز یابد.
- برای تمیز كردن غذا از قابلمه، آن پر از سركه كرده و بعد از نیم ساعت، قابلمه را با آب و مایع ظرفشویی به راحتی بشویید.
- برای تمیز كردن رنده، مقداری نام خشك روی آن بمالید.
- جهت از بین بردن بوی پیاز، می توانید دستان خود را قبل و بعد از پوست كندن پیاز، به كمی سركه آغشته كنید.
- جهت از بین بردن بوی نامطبوع غذا از روی ظروف كافی است ظرف را در آب محتوی كمی سركه، مدتی خیس كنید و سپس بشویید.
- تمیز كردن تخته آشپزخانه :
جهت پاكسازی تخته آشپزخانه كه معمولاً در اثر خرد كردن سبزی های مختلف رنگ می گیرد، كافی است تخته های چوبی را با مقدار سركه شست و شو دهید.
- از بین بردن بوی غذا در خانه :
- اگر خانه شما ازبوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند یا دود خاكشیر استفاده كنید. با دود كردن دارچین هم می توانید بوی غذا را كاملاً از بین ببرید. علاوه بر آن، دود اسفند باعث ضدعفونی شدن محیط هم می شود.
- دستگاه بخار پز در خانه :
- برای ساختن این دستگاه، یك قابلمه برداشته و آبكشی روی آن قرار دهید. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید ( به میزانی كه آبكش با آب برخورد نكند) حالا هر ماده ای را كه می خواهید بخار پز كنید، روی آبكش قرار دهید . اجاق گاز را روشن كنید تا مواد غذایی شما بخار پز شود.
- استفاده از گوش ماهی در كتری و سماور :
- كافی است چند دانه گوش ماهی در كتری یا سمار قرار دهید تا آهك موجود در آب را جذب كند.
- جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی‌ :
- هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه، چند قطره سركه یا آبلیمو به آن اضافه كنید ، با این كار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.
__________________






ارسال توسط علی رعیتی | تاریخ : جمعه 21 مرداد 1390 | نظرات ()
عناوین آخرین مطالب ارسالی
صفحات دیگر